Maarten Kocken, keurslager

Als bedrijf iets te vieren?

Hebt u als bedrijf iets te vieren en u wilt dit smakelijk laten verzorgen? Dan bent u bij Keurslager Lemmers aan het juiste adres!
 
Wij hebben namelijk alles in huis om van uw evenement en culinair succes te maken. Kleine bijeenkomsten voorzien van een hapje, grote barbecue-evenementen, schaalbaarheid staat bij Keurslager Lemmers hoog in het vaandel!

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw evenement compleet te maken!

Keurslager Lemmers & Verenigingen

Voor verenigingen heeft Keurslager Lemmers alles in huis.

Of het nu gaat om een simpel bedankje voor vrijwilligers, het feestelijk afsluiten van een seizoen of een groot ledenwerf project, de kwaliteit van Keurslager Lemmers sluit bij uw wensen aan. Speciaal voor de warme dagen heeft Keurslager Lemmers diverse barbecues ter beschikking zodat ook dát uit handen genomen kan worden!

Kwaliteit is: Uniek zijn

Wist u dat wij weer op de bedrijfsrai gestaan hebben voor het verzorging van de catering voor een vooraanstaand bedrijf op het gebied van bedrijfswagens?

Ook de verzorging voor een koud en warm buffet voor een kleine 400 personen was geen kleinigheid.

Ieder evenement van groot tot klein, staat op zichzelf.
Het is daarom ook belangrijk dat u vrijblijvend contact met ons opneemt, zodat onze kwaliteitsslagers u persoonlijk kunnen voorzien van het juiste advies.
Dit bied een gegarandeerde oplossing tot een succesvolle happening! Dit bied een gegarandeerde oplossing tot een succesvolle happening! Dit bied een gegarandeerde oplossing tot een succesvolle happening!

Maarten Kocken, keurslager

Zandstraat 56
6658CW Beneden-Leeuwen
0487592163

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten